Föreningens lokal, övernattningsstugan, tvätt & bastu

Om festlokalen


Festlokalen kan hyras för bl.a kalas och bjudningar. Det finns även en gästlägenhet de boende kan hyra. Lokalerna ligger på Päronvägen 2. För att boka fritidslokalen var vänlig kontakta föreningen.

Om övernattningslägenhet


I samma byggnad som tvättstugan och fritidslokalen på Päronvägen 2 finns en uthyrningslägenhet. Det finns dusch/toa, kitchenette, en loftsäng. Perfekt att hyra för en billig peng för er som bor i föreningen då ni har gäster.


Hyran är 250:-/dygn eller 1 000:-/vecka (5-7dagar). Tiden är satt till max en vecka. För att boka fritidslokalen var vänlig kontakta föreningen.


Om Bastu


I samma byggnad som tvättstugan och fritidslokalen på Päronvägen 2 finns en bastu som du som bor i föreningen kan boka. Samma bokningsystem gäller för både tvättstugorna och bastun.

Om Tvättstugor i BRF DALEN


Det finns tre tvättstugor, en på Aprikosgränd, en på Astrakangränd och en större på Päronvägen.


De bokas via vår elektroniska bokningstavla. Det finns en manuell bokningstavla (pekskärm) i varje tvättstuga. Man loggar in på den med hjälp av en passerbricka. Man kan även boka via internet/mobil på www.brfdalen.homeip.net.

 

Mattor och liknande får inte tvättas i de vanliga tvättmaskinerna. Det finns grovtvättmaskin på Päronvägen.

 

Det är viktigt att alla är aktsamma med utrustningen som finns i tvättstugorna. Föreningen, dvs du, får stå för reparationer och byte av utrustning. Tvättstugan ska städas efter varje tvättid.